International Junior Championships Under 12

8th - 16th September 2018

Menu

News

2.Luka Koper Junior Slovenia Open-powered by Hoteli Bernardin: Mia Ristić (SRB) in Antonio Voljavec (HRV) velika zmagovalca

aaaaaaafinaleeHoteliBernardina2018282

Končan je 2.Luka Koper Junior Slovenia Open do 12 let-powered by Hoteli Bernardin. Velika zmagovalca sta postala Antonio Voljavec (Hrvaška), ki je v velikem finalu premagal Danijela Krstevskega iz Srbije 61 61. Pri deklicah je slavila Mia Ristić iz Srbije, ki je premagala komaj 10-letno Tyro Grant iz Združenih držav Amerike. V našo fotogalerijo smo dodali nove slike, vse turnirske rezultate pa si lahko ogledate tukaj. Se vidimo prihodnje leto na 3.Luka Koper Junior Open, ko bo turnir prvega ranga.

2.Luka Koper Jr. Slovenia Open-powered by Hoteli Bernardin: Finala: Ristić (SRB)- Grant (ZDA) in Krstevski (SRB)-Voljavec (HRV)

aaaaapolfinaleHoteliBernardina2018195

Končana so vsa polfinalna srečanja na letošnjem 2.Luka Koper Junior Sovenia Open Under 12-powered by Hoteli Bernardin. V velikem finalu se bosta jutri pri dečkih pomerila Danijel Krstevski iz Srbije in Antonio Voljavec iz Hrvaške. Pri deklicah se bosta za pokal Luke Koper pomerili Mia Ristić iz Srbije in Tyra Grant (ZDA).Končana sta tudi finalna srečanja v dvojicah. Veliki zmagovalki sta pri deklicah postali Dora Biondić in Dora Mišković (obe Hrvaška), ki sta v finalu premagali Mario Ano Gaspar in Federico Oano (obe Romunija) z rezultatom 60, 36, 10-8. Pri dečkih sta slavila Maxime Gruenig (Švica) in Dilhan Wasantha (Ang) ,ki sta bila v finalu boljša od para Alexandru Vladut Lupu in Calin Teodor Stirbu (oba Romunija) z rezultatom 63 63. V naši fotogaleriji si lahko ogledate današnje slike, vse rezultate pa tukaj. Jutrišnja finalna obračuna bosta na vrsti ob 9 uri.

2.Luka Koper Junior Slovenia Open-powered by Hoteli Bernardin: Tinkara Vraničar v polfinalu

cetrtfinaleHoteliBernardina20189

Končana so vsa četrtfinalna srečanja na 2.Luka Koper Junior Slovenia Open do 12 let-powered by Hoteli Bernardin. V pofinalu bomo juttri spremljali tudi nastop edine preostale slovenske igralke Tinkare Vraničar, ki se bo pomerila proti Miji Ristić iz Srbije. V drugem polfinalu se bosta pomerili Tayra Grant (ZDA) in Lana Preis (Hrvaška). Pri dečkih so v polfinalu Daniel Krstevski (Srbija), Dilhan Wasantha (Velika Britanija), Antonio Voljavec (Hrvaška) in A. Battiston (Italija). Polfinalne tekme se bodo začele ob 9.00. Vse današnje rezultate si lahko ogledate tukaj, dodali smo novo fotogalerijo.

2.Luka Koper Junior Slovenia Open-powered by Hoteli Bernardin: Tinkara Vraničar in Lija Mumlek v četrtfinalu

1osminaHoteliBernardina201873

Končane so tekme osmine finala na 2.Luka Koper Junior Slovenia Open do 12 let-powered by Hoteli Bernardin. Danes smo spremljali izjemno zanimive tekme, ki so potrdile, da je tudi drugi koprski turnir na izredno visokem nivoju in najboljši v posamezni kategoriji bodo v prihodnosti krojili sam svetovni teniški vrh. V kategoriji deklic sta se izmed slovenskih igralk uvrstili Tinkara Vraničar in Lija Mumlek. V kategoriji dečkov so se vsi slovenski igralci poslovili v osmini finala. Vse današnje rezulate si lahko ogledate tukaj, naredili pa smo tudi novo kategorijo slik na Facebooku Junior Koper Open.

2.Luka Koper Junior Slovenia Open-powered by Hoteli Bernardin: Ana Tara Praček (SLO) v drugi krog

HoteliBernardin2018167

Začel se je glavni turnir na 2.Luka Koper Junior Slovenia Open do 12 let-powered by Hoteli Bernardin.V kvalifikacijah nismo videli večjih presenečenj, danes pa je bilo na sporedu prvo kolo glavnega turnirja. V drugi krog se je že v jutranjem času uspelo uvrstiti domačinki Ani tari Praček (SLO). Vse današnje rezultate  lahko najdete tukaj. Na turnirju nastopa močno zastopstvo iz tujine, tako da bomo v finalnih obračunih vsekakor spremljali odličen tenis.Oglejte si tudi zadnje slike v naši fotogaleriji.

1.Junior Koper Open do 12 let: Zmagovalca Mihai Alexandru Coman (ROM) in Emma Tothova (SVK)

271

Končan je mednarodni teniški turnir 1.Junior Koper Open do 12 let. Velika zmagovalca 1.Junior Koper Open turnirja za dečke in deklice do 12 let sta postala Mihai Alexandru Coman (Romunija) in Emma Tothova (Slovaška). V dvojicah sta pri dečkih slavila Zoran Ludoski (Srbija) in Mihai Alexandru Coman (Romunija).Pri deklicah sta v dvojicah zmagali Valery Gyinina in Alena Kasatkina (obe Rusija).Več slik v naši fotogaleriji. Čestitke!!

1.Junior Koper Open Under 12: V finalu Suvirdjonkova (Srb)-Tothova (Svk) in Coman (Rom)-Nosei(ITA)

99

Petkova četrtfinala in polfinalna srečanja so končana. Spremljali smo izjemno zanimive tekme, na koncu sta se v finale pri deklicah uvrstili Darja Suvirdjonkova (Srbija) in Emma Tothova, pri dečkih se bosta pomerila Mihai Alexandru Coman iz Romunije in Giacomo Nosei iz Italije. Leontina Stojanovič (Slo) je danes v treh nizih izgubila proti Malyini Rowinski (Poljska). Oglejte si današnje slike v naši fotogaleriji.